Η Εταιρία

H SWAN ΑΕ, μέλος του European Balloon Council, είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1949 και σήμερα μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Βιομηχανίες Παραγωγής Μπαλονιών της Ευρώπης. Εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής σε ιδιόκτητη έκταση 10.000τμ και είναι εφοδιασμένη με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο Μηχανολογικό εξοπλισμό.

Εξοπλισμός


Οι άκρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, εκτύπωσης και συσκευασίας μας επιτρέπουν να ανταγωνιζόμαστε σε τιμές ακόμα και εταιρείες της Άπω Ανατολής διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υψηλή Ευρωπαϊκή ποιότητα που ανταποκρίνεται πλήρως στις διεθνείς προδιαγραφές και τα πρότυπα πιστοποίησης.

Προϊόντα


Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα της SWAN ΑΕ οφείλεται στην ικανότητά της να παρέχει μεγάλη γκάμα προϊόντων, σύντομο χρόνο παράδοσης και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τον πελάτη. Mέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχεδίων, χρωμάτων, εκτυπώσεων και ειδών συσκευασίας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει, ακόμα και να σχεδιάσει, το προϊόν αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Πελατολόγιο


Εξαγωγική κατά βάση εταιρεία ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 1984 και έφτασε να εξάγει τα προϊόντα της σε 28 χώρες παγκοσμίως, θα βρείτε τα μπαλόνια μας στα μεγαλύτερα καταστήματα παιχνιδιών και σε γνωστές αλυσίδες Super Markets.

Στόχος


Στόχος μας η διατήρηση της άριστης ποιότητας προϊόντων και η συνεχής ανάπτυξη σε νέες αγορές.

Η εταιρία